Pastelkleuren voor sensitieve kids!

Pastelkleuren dragen een beetje extra puurheid. Daarom passen ze zo mooi bij kids en zachte krachtige volwassenen.

Een vrouw schildert op een houten terras.

De zachte variant van een kleur, laat de energie op subtiele wijze veranderen. Het is precies dat delicate randje, dat pastelkleuren sterk laat verweven met vrouwelijke energie.


En dan gaan we nog een stapje verder. Vrouwelijke energie is in feite de baarmoeder van onze energetische samenstelling. Dus wie we zijn in hart en ziel, in onze onzichtbare vorm. Baby’s en kinderen staan hier sterk mee in verbinding.


Pasteltinten kunnen kinderen, en zeker sensitief hoogbewuste kindjes, een gevoel van geborgenheid geven. Een subtiel vleugje, tussen de regels door, die zij met gemak oppikken. En daarmee op lieflijke wijze de sterke energetische verbinding kunnen voelen. Voelen is een belangrijke vorm van herkenning, zodat je daarmee je eigen zachtheid ook durft te zijn! 


Hoe ziet dat eruit? Een sterke connectie met je lijf, omgeving, innerlijke verlangens en behoeftes. Waarmee niet alleen de zachtheid naar voren komt, maar juist de zachtheid veiligheid biedt om ook krachtig te zijn. Grenzen aan geven. Uitspreken wat wel en niet fijn is. Verwoorden van dromen. Stap voor stap verwezenlijken. Leren te manifesteren. Nieuwsgierig naar nieuwe uitdagingen. Een verweven van die twee, is de echte kracht!


Vind je dit interessant? Laat me weten via Insta dan schrijf ik hierover vaker blogs.


Liefs Lenny

Delen:

Een vrouw schildert op een houten terras.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 
Zachte Kracht Collectie
Vrouwen Power Collectie