Kleurrijk, precies zoals je bent

Twee meisjes spelen in de natuur, blij en vrolijk met bladeren aan het spelen

De kracht van diversiteit, zachtheid van pastelkleuren, vrolijkheid door kleuren binnen en buiten je. Waarom dit zo YADE is?

Ik geloof zo sterk in de kracht van diversiteit! We hebben een energetische samenstelling als mens. Die zou je ook kunnen zien als kleuren. Energieen. Bewegingen. Uniekheden. Jezelf zijn is van levensbelang. Daarmee staat of valt onze symbiose. 

 We hebben verschillen nodig, die vaak enkel ogenschijnlijk zijn. Je herkent altijd iets in de ander. Er is altijd ergens een verbinding. Deze wisselwerking laat ons leven en beleven en onszelf tot een diepere kern ontdekken. 

Daarom staat kleurrijk bij YADE voor je welkom voelen, om te zijn wie je bent. Je bent van waarde, in precies diegene die jij bent. We hebben elkaar zo nodig die mooie versie van onszelf te kunnen ontdekken. Ontrafelen. 

 Ik probeer je te spiegelen met mijn kunst. Waarin je een scala aan type kinderen tegenkomt, verschillende soorten dieren en kleursamenstellingen. Zodat je de mogelijkheid hebt, iets van jezelf te mogen zien. 

De positieve affirmaties voor kinderen, werken ook super goed hierbij. Want als je van jongs af aan bewust bent van jouw mooie reflecties, dan heb je een prachtige basis!

 Ontdek jouw spiegel in de collectie.

 Liefs Lenny

Delen:

Twee meisjes spelen in de natuur, blij en vrolijk met bladeren aan het spelen

Dit vind je vast ook leuk om te lezen

Twee meisjes spelen in de natuur, blij en vrolijk met bladeren aan het spelen

Kleurrijk, precies zoals je bent

Kleurrijk, precies zoals je bent De kracht van diversiteit, zachtheid van pastelkleuren, vrolijkheid door kleuren binnen en buiten je. Waarom dit zo YADE is? Ik geloof zo sterk in de kracht van diversiteit! We hebben een energetische samenstelling als mens. Die zou je ook kunnen zien als kleuren. Energieen. Bewegingen. Uniekheden. Jezelf zijn is van levensbelang.

Lees verder »

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *