Over mij

Mindful Living

Ik wil kinderen en volwassenen graag sterken in de unieke zachte kracht. Daarom teken ik een kind samen met een krachtdier. Het symboliseert de verbinding met onze ware puur natuur. En daarmee gaat YADE over je mooie zelf zijn.

Kinderkamers verrijken met zachte kracht wanddecoratie, zo begon het allemaal met YADE. En woonkamers voor gezinnen, die bezig zijn met bewust en natuurlijk ouderschap. Wanddecoratie voor mindful living. Maar zeker ook voor praktijkruimtes, waar met hart en ziel wordt gewerkt. 

Het kaartendeck met positieve affirmaties was een langgekoesterde droom, dus die volgde daarna op de voet.

Pure moeders met pure kids

Iedere creatie is opgebouwd uit lagen, waarin veel symboliek zit verweven. Tijdens het creeeren ben ik daar niet mee bezig. Het ontstaat intuitief. Het eindresultaat is een totaal concept, een vibratie en frequentie.  

Vandaar dat vooral pure moeders met pure kids, zich aangetrokken voelen tot mijn werk. Die voelen de diepere lagen. Ik ben ook erg gesteld op die wisselwerking, omdat daar intens belangrijke energetische verbindingen liggen. 

Reis door mijn reizen

Geinspireerd op de natuur, mijn reizen en pastelkleuren. De YADE creaties zijn een reis door mijn reizen. Zowel de innerlijke als uiterlijke. Een cocktail van grenzen ontdekken, heling en de rijkdom van buiten en binnenin ervaren. De zachte kleuren in tropische oorden maken me oprecht intens blij. De wilde natuur liet me weer zinderen. En rijke culturen gaven me zoveel mooie input!

Ik ben begonnen met schilderen, na een reis door India. Ik had iets anders nodig dan woorden, om alle (spirituele) ervaringen te integreren. Schilderen bleek de manier.

Na jaren experimenteren. Van Bob Ross tot fluid painting, waterverf en ecoline, stapte ik over naar digitaal. Het werd mijn missie ‘echte’ verfstrepen te creëeren. Ik dook daarbij in een schetsboek voor het portrettekenen van vrouwen. Langzaamaan ontstond mijn stijl van schetstekeningen en zachte schilderlook.

 

Wie is YADE?

YADE betekent vrede. Het zou de naam voor een dochter worden, Jade, welke ik twintig jaar bij me droeg als een bijzonder ankertje. Dat zij niet ging komen, voelde ik eigenlijk meteen toen ik voor de eerste keer ongesteld werd. 

Jade had een ander bestemming. De transformatie naar YADE was gemaakt, toen de eerste Krachtdieren & Kids uit mijn tekenpen kwamen, in de winter van 2022. 

YADE is een reis, die nog maar net is begonnen. Al mijn ervaringen reizen met me mee.

 

Mijn ervaringen

Ik heb hoogsensitieve en hoogbegaafde kinderen, jongeren en hun ouders mogen begeleiden. In binnen en buitenland gewerkt, voor diverse kinder- en vrouwen projecten. Ik heb honderden gratis soulreadings gegeven voor kinderen, volwassenen en gezinnen. Ik kijk vanuit energie, die ik waarneem op diverse manieren. 

Daarbij heb ik gewerkt op het gebied van zorg, welzijn en duurzaamheid, voor overheden. Afgewisseld met biologische boerderijen en plantenkwekerijen.

Het verliezen van mezelf, aan drank, drugs en ongezonde relaties, heeft de nodige – belangrijke – impact gehad. Inmiddels meer dan 15 jaar geleden. 

Allemaal terug te leiden naar het kleine eigenzinnige meisje, dat dacht dat het handiger was om te zijn zoals iedereen. Ook het opsluiten van mezelf, van binnenuit. Als tiener liever niet anders willen zijn, met waarnemingen voorbij het zichtbare. En dan de koers van verharding als jonge vrouw, door een focus op leren en presteren. 

Dankzij de creatieve flow van allerlei bezigheden. Van pottenbakken en haken, tot moestuinen en bakken. En een teruggetrokken simpel leven middenin de natuur, kon ik weer terug naar mijn eigen puur natuur. 

Nog wat facts

Laten we connecten!