Affirmatiekaarten
"Ik ben Zachte Kracht"


Ontdek de positieve affirmaties voor kinderen

Samen met je kind, de dag positief beginnen? De positieve affirmaties in dit kaartendeck zijn zorgvuldig samengesteld, om kinderen te helpen bij het ontdekken en versterken van hun innerlijke kracht. Ook is op subtiele wijze symboliek in verwerkt, waardoor het een diepe vorm van herkenning en verbinding geeft. De positieve affirmaties op iedere kaart, brengt dat op een ontspannen en speelse manier samen. 

 


Krachtige affirmaties

Elke kaart bevat een inspirerende en krachtige affirmatie. Samen met aantrekkelijke illustraties in zachte kleuren, die de verbeelding van kinderen prikkelen. Door regelmatig een kaartje te trekken met positieve affirmaties, versterkt dit het zelfvertrouwen van kinderen. Je kunt het gebruiken als affirmatie van de dag. Het zorgt voor een positieve mindset!

Alle kaarten van het kaartendeck Zachte Kracht van madewithyade.nl op een tafeltjes, met ieder een krachtdier en kindje.
Affirmatie Kaart met illustratie van een jongetje en een schildpad in een meditatiehouding. Zachte pastelkleuren en de tekst "ik ben geduldig.


Een kaartje trekken, hoe dan?

Kinderen kunnen elke ochtend een kaartje trekken, als een positieve start van de dag. En zo hun ‘affirmatie van de dag’ herhalen en deze bij zich ‘dragen’ terwijl ze hun dag doorlopen.’s Avonds bij het slaapritueel een kaartje trekken is ook heel fijn. Zo heb je als ouder een manier om samen met je kind in gesprek te gaan. En biedt de korte krachtige, positieve affirmatie een vorm van ontspanning en ontlading.

Affirmatie Kaart met illustratie van een jongetje en een schildpad in een meditatiehouding. Zachte pastelkleuren en de tekst "ik ben geduldig.

Krachten bundelen met deze affirmatiekaarten

In dit kaartendeck is een diversiteit aan kinderen en (tropische) krachtdieren op zachte krachtige wijze verwerkt. Het is voor jongetjes en meisjes vanaf ongeveer 4-5 jaar. De dertig kaarten.zijn ook nog eens volledig Moeder Aarde vriendelijk! Ontdek de Zachte Kracht affirmatiekaarten samen met je kind. Geef die mindset een boost, versterk het zelfvertrouwen en laat je zintuigen prikkelen met deze bijzondere kaarten! Ervaar hoe het is om positieve affirmaties toe te passen. 

Zodat jij en je kind… stralen in je zachte kracht!