YADE: Unieke wanddecoratie tegeltjes en affirmatiekaarten

Een foto van een canvas aan de muur bij de blog 'Mijn kind is altijd boos op mij'

Voor Onze Branche is dit artikel verschenen over mijn werk. Super leuk! Een netwerk voor makers, kunstenaars, ontwerpers en interieurspecialisten.

Positieve energie voor in huis! De YADE wanddecoratie en affirmatiekaarten met unieke illustraties zijn met liefde ontworpen door Lenny Vaessen.

Lenny: “YADE betekent vrede en staat voor zachte kracht. Het is de boodschap in mijn werk; Het vinden van je piece of peace, zodat je kunt stralen in je zachte kracht.

Canvas schilderijen in pastelkleuren waarmee je iedere ruimte verzacht

De YADE wanddecoratie geeft een bijzondere touch aan de kamer. Geschikt voor kinderkamers, woonkamers, slaapkamers, werkkamers. Alles wat een beetje zachte kracht kan gebruiken!

Ontdek de betovering van de canvas schilderijen collectie. Lenny: “Geïnspireerd op mijn reizen, de natuur en pastelkleuren”. Ook de keramieken tegeltjes zijn unieke en schattige cadeautjes. Kies zelf je afbeelding!

voor in huis! De YADE wanddecoratie en affirmatiekaarten met unieke illustraties zijn met liefde ontworpen door Lenny Vaessen.

Lenny: “YADE betekent vrede en staat voor zachte kracht. Het is de boodschap in mijn werk; Het vinden van je piece of peace, zodat je kunt stralen in je zachte kracht.

Affirmatiekaarten die jong en oud betoveren.

Het ‘Ik ben zachte kracht’ kaartendeck is gemaakt voor kinderen en inmiddels een favoriet voor jong en oud! Op iedere kaart staat een positieve affirmatie. Korte, krachtige en lieve zinnetjes. Deze worden gebruikt als fijne boodschap voor de dag of een leuke manier om samen met kinderen in gesprek te gaan. Ze boosten het zelfvertrouwen en empoweren een positieve mindset. Ze zijn ook nog eens 100% eco-vriendelijk.

Meer informatie

Wil je meer informatie over YADE wanddecoratie & Affirmatiekaarten en deze opnemen in jouw assortiment? Maak een zakelijk account aan en bestel direct via deze website!

Delen:

Keramiek tegeltje, leuk als cadeau

Dit vind je vast ook leuk om te lezen

Een foto van een canvas aan de muur bij de blog 'Mijn kind is altijd boos op mij'

Mijn kind is altijd boos op mij

Mijn kind is altijd boos op mij Ik kan wel huilen als ik dat hoor. “Mijn kind is altijd boos op me”. Zowel voor de moeder als het kind. In deze blog vertel ik je hoe je om kunt gaan met woedeaanvallen van je kind. Vooral ook woedeaanvallen van een hoogsensitief of hoogbegaafd kind. Boosheid

Lees verder »
Affirmatiekaarten op een tafeltje met krachtdieren en positieve affirmaties van het kaartendeck voor kinderen Zachte Kracht

Hoe Positieve Affirmaties je Transformeren

Hoe Positieve Affirmaties je Gedachten en Leven Transformeren Lees meer hoe positieve affirmaties je gedachten en leven kunnen transformeren. Ben je ooit in een situatie geweest waarin je negatieve gedachten of twijfels over jezelf had? Ontdek positieve affirmaties. Als jij het kan, dan kan je kind het ook! Want kids volgen in extreme mate de

Lees verder »

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *