Affirmaties: waarom ze je zelfvertrouwen verhogen

Affirmatie betekent letterlijk bekrachtiging. Met positieve aandacht versterk je een positieve mindset.

Een illustratie van een meisje met krullend haar.

De Affirmatiekaarten van made with YADE zijn gekoppeld aan krachtdieren. Daarmee versterk je zowel het sensitieve, gevoelige en hoogbewuste als ook het krachtige, sterke en oer-aspect dat in ons zit.

Voor kinderen zijn dieren heel laagdrempelig. Zij kunnen zich gemakkelijk aan ze spiegelen. Ook staan kinderen sterk in hun zachte als ook krachtige kant, wat met affirmatie extra versterkt kan worden. Het is die basis die ik zo graag wil aanspreken met deze kaarten. 

Vertrouwen in jezelf is in feite een ankertje die al in je zit, die je alleen maar hoeft te bevestigen… versterken en bekrachtigen! 

Bij het ontwikkelen van dit kinderkaartendeck heb ik ook hulp gehad van een testpanel van 12 geweldige vrouwen. Daardoor ben ik uitgekomen op korte krachtige affirmaties, die je fijn samen met je kind kunt doen. 

 Ik ben benieuwd of je al gebruik maakt van positieve affirmaties, krachtdieren of kaartendecks. 

Liefs Lenny

Delen:

Een illustratie van een meisje met krullend haar.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen

Kinderen die Kinderyoga oefeningen doen met dieren samen met Affirmatiekaarten

3 tips: kinderyoga oefeningen samen met Zachte Kracht affirmatiekaarten

3 tips: Kinderyoga oefeningen en Zachte Kracht affirmatiekaarten Steeds vaker worden de affirmatiekaarten “Ik ben Zachte Kracht” gebruikt voor kinderyoga. Zo super leuk! Lees hier tips hoe je ze kunt gebruiken, van kinderyoga oefeningen met dieren tot gebruik van de positieve affirmaties! Tip #1 Kinderyoga oefeningen met dieren Laat kinderen een kaart uit het kaartendeck

Lees verder »
Een foto van een canvas aan de muur bij de blog 'Mijn kind is altijd boos op mij'

Mijn kind is altijd boos op mij

Mijn kind is altijd boos op mij Ik kan wel huilen als ik dat hoor. “Mijn kind is altijd boos op me”. Zowel voor de moeder als het kind. In deze blog vertel ik je hoe je om kunt gaan met woedeaanvallen van je kind. Vooral ook woedeaanvallen van een hoogsensitief of hoogbegaafd kind. Boosheid

Lees verder »

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *